vraagbaak

Vraagbaak

 

Hoe snel kan ik mijn bestelling ontvangen?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals:

  • -Levertijd van leveranciers
  • -Drukte
  • -Heb je een spoedverzoek voor bijvoorbeeld verjaardag, kerst of andere bijzondere gelegenheid, meld dit dan bij de aanvraag! Zo kunnen wij proberen hier rekening mee te houden.

 

Verzendkosten:

Wanneer jou artikel klaar is voor verzending, wordt deze bij een DHL punt ingeleverd voor verzending. Via de app van DHL of de track and trace code kun jij jouw bestelling volgen.

Gemiddeld weegt een lijst met ijzer 1,5 á 2Kg excl verpakkingsmateriaal, en de kosten hiervan zijn: €5,45

 

Kom je uit de buurt?

Kom je uit de buurt en wil je graag jou bestelde item ophalen?

Dit zou eventueel in overleg kunnen.

 

Een roestig ijzer, is dat erg?

Dit is voor ons geen enkel probleem! Wij verwijderen hoe dan ook de corrosie van het ijzer en vervolgens gaat jou ijzer stap voor stap mee in ons proces zodat deze niet weer gaat roesten, zodat jij je herinnering goed behoud als hij in een door jou samengestelde lijst komt.

 

Waarom vernikkelen?

Vernikkelen wordt vaak toegepast op metalen die gevoelig zijn voor corrosie en/of om sommige metalen meer te laten glazen. In ons geval doen we dit dus voor beide doeleinden.

 

Wat is vernikkelen?

 

Vernikkelen is het aanbrengen van een dunne beschermlaag nikkel op het metalen voorwerp. Vaak wordt dit gedaan om metalen te beschermen tegen corrosie of om het uiterlijk te verbeteren.

Dit is dus een ideale manier oom jou hoefijzer te vereeuwigen!

 

Levertijd

Wij proberen de gemiddelde levertijd op twee weken te houden, even afhankelijk van de drukte. Wij zullen dit bij de aanvraag ook melden. Daarnaast zijn we natuurlijk wel afhankelijk ook van leveranciers, maar het streven is twee weken.

 

Contact

Neem gerust een kijkje op onze socials van Horse Shoe For You.

Wij zijn te vinden op zowel Facebook, Instagram en TikTok.

Hier posten we vrijwel bijna alle nieuwe projecten!

 

Via de socials kan je ook gewoon met ons in contact komen. Wij proberen uiteraard zo spoedig mogelijk te reageren zodat we ook op tijd aan de slag kunnen met jou bestelling.

error: Content is protected !!